perjantai 6. marraskuuta 2015

Osa 1.6 Baratheon


 photo fe1980e0-08cd-4331-8ccb-b29260b308a5_zpsnb5kvmke.jpg



                                                                           ~ * ~

 photo 1_zpspnbd9otq.jpg

Glenys katseli pientä prinssiä huolissaan. Prinssi ei ollut kasvanut samaa vauhtia kuin muut lapset. Tämä oli ollut jo syntyessäänkin liian pieni, joten prinssin koko ei luvannut hyvää. Glenys oli nähnyt sisarensa Britan kaksoset, joista molemmat olivat paljon isompia kuin pikku prinssi.

 photo 2_zpsnc76plfb.jpg

Joskus liian pieninä syntyneet vauvat selvisivät, mutta vain harvoin. Glenys huokaisi, kuningattarella oli ilman tätäkin jo tarpeeksi huolia. Hän saattoi vain toivoa, että Edmund kuuluisi niihin harvoihin, jotka selviäisivät.

 photo 3_zpsedaihp7c.jpg

Glenys hymyilli Edmundille. Pieni vauva oli niin viattoman näköinen. Glenysiä puistatti vauvan tuleva kohtalo. Jos tämä selviäisi, tästä tulisi aikanaan Rosewoodin kuningas. Siinä Glenys ei nähnyt mitään hyvää.
                                                                           ~ * ~

 photo 4_zpsgnzmjvcq.jpg

Kuningatar makasi hermostuneena kuninkaan vieressä. Hän oli säästynyt tältä koko raskautensa ajan, mutta nyt hänen synnytettyään kuningas alkoi taas vaatia aviollisia oikeuksiaan. Varsinkin, kun syntynyt poika oli kaikkien mielestä liian pieni. Varmistaakseen kruunun periytymisen suvussaan, kuningas tarvitsi toisen pojan.

 photo 6_zps2bq6l7mc.jpg

                                                                           ~ * ~

 photo 7_zpswp3yziyz.jpg

Aurora nousi sängystään kuullessaan poikansa itkun. Toisin kuin monet muut aatelisnaiset, hän halusi hoitaa lastaan niin paljon kuin suinkin mahdollista. Auroralle pikku Ed oli hänen koko elämänsä keskipiste. Hän ei kestänyt ajatusta lapsensa menettämisestä.

 photo 8_zpsiu0dgduj.jpg

 photo 9_zpskmygpxzw.jpg

Kaikki varoittelivat Auroraa siitä, ettei Ed välttämättä näkisi talvea. Aurora ei kuitenkaan suostunut uskomaan varottelijoita. Hänen pieni poikansa oli taistelija, vaikka poika oli pieni, tämä silti selviäisi. Aurora ei suostuisi menettämään lastaan.

                                                                           ~ * ~

 photo 11_zps96u5yy0l.jpg

Kunnon kuningattaren tavoin Aurora kutsui aina välillä Rosewoodin kahden merkittävimmän aatelisen vaimot kylään ylläpitääkseen suhteita. Jos hän olisi itse saanut päättää, ei Deborahia olisi kuninkaanlinnassa nähty. Deborah oli kuitenkin kuninkaan lähimmän neuvonantajan vaimo, joten Auroralla ei ollut muita mahdollisuuksia kuin yrittää sietää tätä. Beatricen seurassa hän kuitenkin viihtyi.

 photo 12_zpseoq889wi.jpg

Naiset juorusivat parhaillaan Rosewoodin aatelisten uusista pienokaisista. Beatrice kertoi mielissään nähneensä juuri lady Woodvillen kaksoset, suloisia lapsia vaikkakin vain hädintuskin aatelisia.

 photo 13_zpsm9bu8fls.jpg

Deborah keskeytti kuitenkin Beatricen selostuksen kaksosista.
"Kuulinko oikein, että olet taas raskaana Beatrice?"

 photo 14_zpsfym2zi5a.jpg

Kysymys sai Beatricen hymyn hyytymään. Hiljaisella äänellä Beatrice myönsi Deborahin kuulleen oikein.

 photo 15_zpspncxtlta.jpg

Aurora näki heti jonkin asian vaivaavan Beatricea tässä raskaudessa. Kääntääkseen nopeasti puheenaiheen pois raskaudesta, hän aloitti keskustelun päivänpolttavimmasta juorusta. Nimittäin lady Ruby Crawfordin kuolemasta. Lordi Crawford menetti jo kuudennen vaimonsa, mutta tällä kertaa hän oli kuitenkin saanut kauan kaipaamansa pojan. Nyt kaikkia mietityttikin, menisiköhän Robert taas naimisiin?
Silmäkulmastaan kuningatar näki Beatricen suovan hänelle kiitollisen hymyn, tämä ei selvästikään halunnut puhua raskaudestaan.

 photo 16_zpsjmvgrp7w.jpg

Auroraa kummastutti paljon Beatricen vaitonaisuus raskaudestaan. Tai oikeastaan kaikesta. Kaikki pitivät Beatricesta, mutta oikeastaan kukaan ei voinut sanoa tietävänsä tästä paljoakaan. Beatrice oli arvoitus kaikille.
                                                                        ~ * ~

 photo 17_zpsc4khobjj.jpg

Kuningas odotti kärsimättömänä Deborahia, tämä oli taas myöhässä. Miten Deborah kehtasi antaa hänen odottaa. Edmund oli kuningas, eikä kuninkaiden täytynyt odottaa.

 photo 18_zpsyyvsmacl.jpg

Edmundin ärtymys suli kuitenkin hetkessä nähdessään taas rakkaansa kasvot. Kiihkeänä hän painoi huulensa Deborahin huulille.

 photo 19_zpsgjl2wttx.jpg

Nopeasti suurin osa vaatteista tipahti nurmikolle Edmundin johdattaessa Deborahin lämminvesialtaaseen.

 photo 20_zpsvlnskbe8.jpg

"Minä rakastan sinua niin paljon, jonain päivänä me saamme vielä olla yhdessä", kuningas leperteli Deborahin korvaan.

 photo 21_zps3fmu7nqm.jpg

Lopulta kuningas alkoi hiljalleen riisua viimeisiäkin vaatteita Deborahin päältä.

                                                                        ~ * ~

 photo 23_zpspm2m0tze.jpg

Aurora silitti pientä Ediä. Pojan läsnäolo rauhoitti häntä hieman. Aurora ei nimittäin saanut korvistaan Deborahin naurua, ihan kuin tämä olisi läsnä kuninkaanlinnassa.

 photo 24_zpsc2e6fzjq.jpg

Pitäessään Edmundia sylissä Aurora huomasi pojan olevan hiukan liian lämmin. Pelko alkoi hiljaa hiipiä Auroran sydämeen. Hän saattaisi todella menettää poikansa.

                                                                        ~ * ~

 photo 25_zpsfmgeenuq.jpg

Aurora keskittyi pianon päästämiin kauniisiin säveliin. Edmundin liika lämpö oli jo laskenut ja kaiken lisäksi Aurora oli huomannut olevansa taas raskaana. Pian hänellä olisi jo kaksi lasta.

 photo 26_zpscrbqmwos.jpg

Rentoutuneena Aurora alkoi laulaa soittamansa kappaleen sanoja. Kaikki menisi hyvin, kunhan hänellä vain olisi hänen lapsensa.

 photo 27_zpsjg34275p.jpg

Käytävältä kuuluvat juoksuaskeleet keskeyttivät kuitenkin Auroran laulun.

 photo 29_zpsntwe0h8h.jpg

 photo 30_zps6zl938f6.jpg

Glenys yritti hymyillä kuningattarelle rauhoittavasti kertoessaan uutisensa.
"Teidän korkeutenne, Prinssi Edmund on saanut kouristuskohtauksen. Lääkäri hoitaa häntä parhaimmillaan..."
Aurora ei kuullut enää lauseen loppua. Glenysin ääni sumeni ja kaikkosi Auroran korvista. Koko ympäristö tuntui katoavan kauhun tieltä Auroran mielessä. Lopulta hänen korviinsa kantautui taas Glenysin ääni: "...kuningas käski odottaa seurusteluhuoneessa".

 photo 31_zpsn8ccncom.jpg

Kauhu turrutti kaikki Auroran aistit. Hän ei edes tiennyt miten oli päätynyt odottamaan kuningasta seurusteluhuoneeseen.

 photo 32_zps9i2zvfqd.jpg

Vasta Edmundin askeleet saivat Auroran heräämään omasta maailmastaan.

 photo 33_zpsdjthfqzw.jpg

Kuningas veti pelokkaan vaimonsa syliinsä ja kuiskasi: "Edmund on nyt selviytynyt pahimmasta". Aurora ei ollut kuullut koskaan mitään parempaa.

 photo 34_zpsr3hry35b.jpg

Aurora katsoi helpottuneena aviomiehensä kasvoja. Hän rakasti tätä niin paljon. Miksei tämäkin voinut rakastaa häntä?

 photo 35_zpsagiexv7j.jpg

Lopulta Edmudn erkani halauksesta. Aurora tunsi kuinka hänen sydämensä hajosi taas kymmeniin palasiin. Auroraa oli alkanut pelottaa, että tämä jatkuva sydämen hajoaminen tekisi siitä lopulta korjauskelvottoman. Että hänestä itsestaan tulisi lopulta korjauskelvoton.
 Aurora huokaisi ja riensi katsomaan poikaansa.

                                                                        ~ * ~

 photo 36_zpsnmwsn5an.jpg

Hymyillen Aurora nosti Edin kehdosta. Tänään tämä viettäisi syntymäpäiviään.

 photo 37_zpsgr1b0rrq.jpg

Prinssin henkilääkäri oli kieltänyt tältä suuret syntymäpäiväjuhlat liiallisen rasituksen vuoksi, jonka vuoksi juhlia vietettiin vaatimattomasti pienellä henkilömäärällä.

 photo 38_zpsi6qm7c5w.jpg

Se ei kuitenkaan haitannut Auroraa lainkaan. Harva oli uskonut Edmundin näkevän syntymäpäiviään, mutta tämä oli osoittanut kaikkien epäilyt vääriksi. Voitonriemuisena Aurora puhalsi pikku Edin kanssa kynttilät.

 photo 39_zpsmod7teim.jpg
Kruunuprinssi Edmund Baratheon

Tapojen mukaisesti kaikki Rosewoodin lapset puettiin tytöiksi taaperoaikanaan. Tämän uskottiin hämmentävän pahoja henkiä, jotka vainosivat poikalapsia. Tästä syystä Edmundin hiukset leikattiin samaan malliin kuin kaikkien muidenkin, tyttöjen malliin. Aurora oli myös teetättänyt Edmundille punaisen mekon, johon poika puettiin.

 photo 40_zps5nq0s4sc.jpg

Syntymäpäivät saivat pienen prinssin niin väsyneeksi, että Aurora laittoi tämän suoraan takaisin kehtoon.

 photo 41_zpszz0a9ycd.jpg

Hymyillen Aurora vielä suukotti pientä poikaansa. Vaikka Ed näyttikin nyt terveeltä, Auroraa huolestutti edelleen. Kuningattarena hän tiesi, että asiat olivat vain harvoin miltä näyttivät.

 photo 42_zpsfe9np9mj.jpg
 photo 43_zpsfelkbsod.jpg

Glenys sytytti takkaan tulen ja kohensi sitä. Prinssin henkilääkäri vaati tiettyä lämpötilaa prinssin huoneeseen ja näin syksyn viiletessä sitä ei voinut ylläpitää muuten kuin ympärivuorokautisen tulen avulla.

 photo 44_zpsupplgjb7.jpg

Hieman säälien Glenys katsahti jäykkänä istuvaa kuningatarta. Glenysin mielestä maailma kohteli tätä aivan liian julmasti. Murheita murheiden perään. Kaiken lisäksi kuningattaren uusi raskaus oli jo ties kuinka pitkällä, mutta raskausvatsaa ei edelleenkään näkynyt. Jos kuningatar ei pian alkaisi syödä kunnolla, tämä olisi vaarassa menettää syntymättömän lapsensa.

 photo 45_zpsehhtjkad.jpg

Yllättäen molemmat ja välittämättä säätyrajoista, Glenys veti kuningattaren lohduttavaan halaukseen. Aluksi kuningatar jäykistyi järkytyksestä, mutta jo hetken päästä tämä rentoutui ja vastaanotti Glenysin tarjoaman lohdun. Halaus merkitsi kuningattarelle paljon. Kukaan ei ollut halannut häntä niin pitkään aikaan oma-aloitteisesti. Kuningas oli edelleenkin kylmä kuin jääpala, eikä siis koskaan koskenut vaimoonsa ilman taka-ajatuksia. Tilanne särki Auroran sydämen joka päivä uudelleen ja uudelleen. Glenysin halaus toimikin pienenä lohtuna Auroran sydämelle. Ikävä kyllä pelkkä halaus oli vain sama asia, kuin olisi yrittänyt parantaa avohaavaa pienellä laastarilla.

 photo 46_zpsa4denaiw.jpg

Nukkumaan mennessään Glenys mietti edelleen halausta, kuningattaren tuoksu viipyi yhä hänen ihollaan. Glenys oli hämillään, hän tunsi tunteita, joita ei osannut nimetä.

                                                                        ~ * ~

 photo 47_zps7a1seatx.jpg

Kuningatar ihasteli syksyn upeita värejä istuessaan puutarhassa. Hänen lapsuudenkodissaan Halldorassa syksy oli niin lyhyt, ettei se ehtinyt värjäämään puiden lehtiä. Keltaiset ja punaiset lehdet olivat siis hänelle uusi asia. Kauniit värit saivat Auroran mielialan korkealle, mutta se ei ollut kuitenkaan ainut syy hänen kohonneeseen mielialaansa. Edmund oli päivä päivältä terveempi. Huolien harmaiden pilvien väistyessä oli hänen vatsansa päässyt kasvamaan jo valtavaksi.

 photo 48_zpsudewitrn.jpg

Glenys palasi pettyneenä Henellien kaupalta. Hän oli lähtenyt sinne vain nähdäkseen taas raskaana olevan sisarensa, mutta tätä hän ei ollut nähnyt lainkaan. Ainoastaan Thomasin, joka väitti Britan olevan liian väsynyt raskaudesta ja kaksosten hoitamisesta nähdäkseen ketään. Glenys tiesi tämän olevan valetta, hän tunsi sisarensa tarpeeksi hyvin tietääkseen, ettei mikään estäisi tätä kävelemästä ympäri kyliä raskausvatsaa esitelleen kerätäkseen mahdollisimman paljon kateellisia katseita. Henelleillä oli selvästi menossa jotain päivänvaloa kestämätöntä.

 photo 49_zpsffco95rh.jpg

Huolissaan sisarestaan Glenys istuutui kuningattaren viereen. Juuri nyt Glenys kaipasi jonkun seuraa, hän tunsi itsensä nimittäin aivan liian yksinäiseksi eikä huoli sisaresta, hänen ainoasta jäljellä olevasta ystävästään, auttanut asiaa lainkaan.

 photo 50_zpsa2o7wrmi.jpg

Glenys ei ollut odottanut lainkaan, että kuningatar edes huomaisi hänen länsäoloaan, mutta hänen yllätykseksensä kuningatar aloitti keskustelun.

 photo 51_zpsxraj1pjv.jpg

Vielä yllättyneenpi Glenys oli huomatessaan kertovansa kuningattarelle kaikki huolensa tämän kuunnellessa tarkkaan.

 photo 52_zpsekbugotm.jpg

Aurora yllättyi itse siitä, kuinka paljon hän nauttikaan palvelijattarensa seurasta. Vaikkei hiedän välinen ystävyys ollut lainkaan sallittua, alkoi Aurorasta tuntua, että hän oli saanut ensimmäisen kunnon ystävän Rosewoodista. Kuunnellessaan Glenysin puhetta Aurora saattoi hetkeksi unohtaa kaipauksensa takaisin Halldoraan.

 photo 53_zpsxbyyutcy.jpg

Hymyillen Aurora halasi Ediä. Melkein kaikki asiat alkoivat viimeinkin asettua kohdilleen. Hänen poikansa oli terve, toinen lapsi tulossa ja mikä tärkeintä, Auroralla oli viimeinkin joku jonka kanssa puhua. Hyvistä asioista huolimatta, Aurora tunsi kuitenkin itsensä edelleen hyvin tyhjäksi.

                                                                        ~ * ~

 photo 54_zpsrepzgk1u.jpg

Aurora käveli levottomana linnan käytävillä. Hänen synnytyksensä aika oli jo lähellä. Vatsa painoi tukalasti ja Aurora halusi jo siitä eroon. Mitään hän ei kuitenkaan voinut tehdä, joten levottomuuttaan hän purki käveleskelemällä ympäriinsä linnan käytäviä. Linna alkoi kuitenkin hiljalleen ahdistaa Auroraa. Hän vietti lähestulkoon kaiken aikansa linnan asuinkerroksissa, menemättä minnekkään, tutkimatta mitään. Aurora oli asunut jo hyvän aikaa Rosewoodissa, mutta hän ei tuntenut siitä oikeastaan muuta kuin pari kerrosta linnasta. Hänen olisi jo aika laajentaa elinpiiriään. Ulos linnan mailta hän ei kuitenkaan vielä ajatellut lähteä. Elinpiirinsä laajentamisen hän alottaisi linnan sisältä. Auroran jalat kuljettivatkin häntä jo kohti neljänteen kerrokseen vieviä portaita.

 photo 55_zpsxipxzzl1.jpg

Aluksi noustuaan neljännen kerroksen portaan ylös, Aurora tunsi pettymystä. Neljän kerros oli vain tyhjiä huoneita tyhjien huoneiden perään.

 photo 56_zpsmyfljcqh.jpg
 photo 57_zpsu3ivsdpx.jpg

Sitten Aurora kuitenkin ymmärsi. Neljäs kerros oli yhtä tyhjä kuin hänen sydämensä. Yhtä ontto kuin hänen ja Edmund I suhde. Yhtä sieluton kuin Deborah. Hymy alkoi hiljalleen nousta Auroran huulille. Hän piti näistä tyhjistä huoneista. Tästä tulisi hänelle vielä pakopaikka. Täällä ei ollut mitään kuninkaan tai oikeastaan kenenkään tavaroita. Täällä olisi vain hän. Neljäs kerros olisi tästä lähtien hänen.
                                                                      ~ * ~ 

 photo 58_zpsghven6xp.jpg

Auroran hämmästykseksi Edmund oli liittynyt hänen seuraansa pelaamaan shakkia. Edmund ei koskaan viettänyt hänen seurassaan aikaa, ellei ollut pakko. Siksi Aurora olikin järkyttynyt niin pahasti hänen aviomiehensä ilmestyessä pelaamaan hänen kanssaan.

 photo 59_zpsdacchi5g.jpg

Pieni toivonjyvänen alkoi itää hiljalleen Aurorassa. Ehkä tämä merkitsisi uutta alkua heille? Ehkä kuningas avautuisi vielä hänelle?

 photo 60_zpsewrllz84.jpg


Edmund kirosi hiljaa mielessään Deborahia. Nainen oli luvannut tavata hänet, mutta oli taas estynyt. Hän rakasti Deborahia niin kovasti, mutta välillä tämä teki siitä aivan liian vaikeaa. Välillä tämä unohti kuka oli valtakunnan kuningas. Edmundin ärtyneen ajatuksenjuoksun kuitenkin keskeytti Auroran tuskan parahdus. Synnytys oli alkanut.

 photo 61_zps2jdeecbi.jpg

Aurora kiljui tuskasta synnytyspolttojen voimistuessa ja synnytyksen venyessä. Hänen helpotuksensa oli äärimmäinen nähdessään lapsenpäästäjän koulutuksen saaneen sisar Morganan juoksevan paikalle.

 photo 62_zpskx0onpjm.jpg

Prinsessa Emmeline Baratheon

 photo 63_zpswrrq8ngx.jpg

Lopulta taitavan nunnan avustuksella kuningatar sai viimein hellittäväkseen pienen tyttärensä.

                                                                         ~ * ~  

 photo 64_zpsdbybgigs.jpg

Kuningatar nautti siitä tunteesta, joka syntyi kun hänen sormensa juoksivat harpun kielillä. Tämän taidon hän pääsisi vielä opettamaan pienelle tyttärelleen. Kuningas oli ollut hieman pettynyt aluksi saadessaan vain tyttären, mutta Emmeline oli jo kiertänyt isänsä pikkuisen sormensa ympärille.

                                                                         ~ * ~  

 photo 67_zpsirouhmlw.jpg

Aurora tunsi itsensä erittäin epämukavaksi istuessaan aterialla Crawfordien kanssa. Lordi Robert oli nimittäin tapojen mukaan täytynyt kutsua aterialle tämän menetettyä vaimonsa. Taas. Mies oli jopa kehdannut raahata nokkavan tyttärensä mukaan ja istuttaa tämän suoraan kuninkaan viereen. Aurorasta tämä oli outoa. Varsinkin kun toinen tytär, lady Cecilia, oli jätetty kotiin.

 photo 69_zps5sbjsecw.jpg

Lady Antonia esitti koko aterian ajan viatonta, mutta Aurora näki tämän esityksen läpi. Antonia suunnitteli selväsi jotain ja Aurora saattoi arvata, ettei pitänyt siitä mitä tämä suunnitteli.

 photo 70_zpsg7kwlagn.jpg

Etiketin mukaan kuningatar joutui kuitenkin jättämään epäilyksensä piiloon ja hymyilemään kauniisti esittäessään pahoitteluitaan lordin vaimon kuoleman johdosta.

 photo 71_zpspcqfgaim.jpg

"Olen kiitollinen osaanottonne johdosta teidän kuninkaallinen korkeutenne. Se merkitsee minulle ja lapsilleni paljon. Selviytymisestäni tästä vastoinkäynnistä saan kuitenkin kiittä tytärtäni Antoniaa. Hän on toiminut kuin oikea äiti veljelleen Amadeukselle. En voisi olla ylpeämpi tyttärestäni. Hänestä tulee vielä mainio äiti."

 photo 72_zpswzldznzz.jpg

Auroraa ainoastaan yökötti Robertin jatkuva tyttärensä ylistäminen. Edmund kuitenkin nyökytteli jatkuvasti Antonialle ja tuijotti tätä unelmoivasti.

 photo 73_zps5nzi7xi8.jpg

Edmund ei voinut ymmärtää vaimonsa epäilyjä Crawfordeja kohtaan. Todennäköisesti tämä oli vain kateellinen vastapäätä istuvalleen kauniille nuorelle naiselle. Kauniille nuorelle naiselle, jonka käsi seikkaili jatkuvasti Edmundin reidellä.

 photo 74_zpsgf7lhfzb.jpg

Edmundin keskittyminen alkoi hiljalleen herpaantua Antonian salaisten hyväilyjen vuoksi. Hyväilyjen jotka olivat täynnä lupauksia.

 photo 76_zps3phceqrt.jpg

Edmund ja Antonia saattoivat kuvitella leikkinsä  olevan salaista, mutta tarkkasilmäiseltä Auroralta se ei jäänyt huomaamatta. Aurora tunsikin äärimmäistä helpotusta voidessaan vihdoin ja viimein karata illalliselta.

 photo 77_zpsdlbhzv8y.jpg

Edmund tunsi kuinka Antonia painautui aivan häntä vasten hyvästellessään. Edmund nautti halauksesta. Antonian keho oli niin lämmin, pehmeä ja täynnä lupausta.

 photo 78_zps1s7km91q.jpg

Hiljalleen erkaantuessaan halauksesta Edmund saattoi vain juuri ja juuri kuulla Antonian kuiskauksen.
"Odotan seuraavaa tapaamistamme jo innoissani."
Edmund tunsi omatuntonsa pistoksen Deborahin välähtäessä hänen mieleensä. Hän kuitenkin rauhoitti omatuntonsa päättämällä Antonian jäävän vain hetken huviksi. Mikään mitä Deborah ei tietäisi ei voisi satuttaa häntä. Edmund voisi rauhassa tavata Antonian tämän ilmoittamana ajankohtana.
                                                                         ~ * ~  

 photo 79_zpshg0pm8g5.jpg

Aurora asettui hiljaa makaamaan vuoteelle. Taas kerran. Edin ollessa vielä hieman hauras ja Emmelinen ollessa tyttö, kuningaspari tarvitsisi vielä ainakin yhden lapsen.

 photo 80_zpsqvu7llnq.jpg

Hetken kuningas antoi odotuttaa itseään, mutta tämä saapui kuitenkin paikalle. Kruunun tulevaisuus olisi turvattava.

 photo 81_zpsuycwjbxw.jpg

                                                                         ~ * ~

 photo 85_zpsoqclwgm0.jpg

Aurora piteli pientä tytärtään tiukasti sylissään. Tänään tästäkin kasvaisi jo iso tyttö. Kuninkaanlinnassa valmistauduttiin nimittäin tuplasyntymäpäiviin. Oli sekä prinssin että prinsessan syntymäpäivät. Vieraita ei oltu kuitenkaan taaskaan kutsuttu. Kuningaspari halusi pelata kaiken varman päälle, Ed ei missään nimessä saisi väsyä liikaa.

 photo 86_zpsv8horjrt.jpg

Kuningas vastasi poikansa kynttilöiden puhaltamisesta tällä kertaa. Kasvun myötä Edin lapsenkiharat leikattaisiin ja tämä siirtyisi isänsä oppiin kuninkuudesta.

 photo 87_zpswzbkm9jf.jpg

Hymyillen Edmund puhalsi kynttilät vaaleahiuksisen poikansa kanssa. Hetkellisesti Edmundin mieleen kuitenkin pysähtyi toive siitä, että hänen poikansa olisikin ollut punahiuksinen. Niin kuin Deborah.

 photo 88_zpsugnmzjav.jpg

Täysin tietämättömänä Edmundin ajatuksista Aurora puhali kakun kynttilöitä tyttärensä kanssa. Ed karkaisi hänen luotaan nyt isänsä taisteluharjoituksiin, mutta Emman Aurora saisi pitää vielä monen monta vuotta.

 photo 89_zpsnjt616i7.jpg

Prinsessa Emmeline "Emma" Baratheon

 photo 90_zpsfvd8tia2.jpg

Ja komea lapsenkiharoistaan luopunut kruunuprinssi Edmund "Ed" Baratheon

                                                                         ~ * ~  





Sainpas aloitettua toisen kierroksen! Ja vihdoinkin aatelisten lapset alkavat kasvaa, minulla on nimittäin paljon suunnitelmia heidän päidensä menoksi...

Toivottavasti piditte osasta, ja kiitos kaikille jotka jaksoitte lukea ja vielä enemmän niille jotka kommentoivat:)

10 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla luin tämänkin osan ja tykkäsin paljon! Kruunuprinssistä tuli oikein komea pieni poika, toivottavasti tämän kunto vain vahvistuu ettei Aurora joudu kokemaan jälleen uutta murhetta! Prinsessakin näyttää oikein kauniilta neitokaiselta!
    Kuningas näköjään jaksaa sitten juosta vieraissa, mahtaako niistä ajanmittaan tulla seuraamuksia!

    Jatkoa odotellen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit :)
      Aurora tosiaan matkaa murheesta murheeseen...
      Kuninkaan vieraista juoksemisesta saattakin vielä syntyä seurauksia, mutta se nähdäänkin sitten myöhemmin :)

      Poista
  2. Auroraa käy sääliksi D: Kuningas kohtelee naista kuin roskaa ja juoksee vieraissa murr! Aurorakin tarvitsee jonkun salasuhteen ja äkkiä :D Lapsosista kasvoi oikeinkin suloisia!

    Jatkoa odotellen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista:)
      Kuninkaalta puuttuu kyllä hieman käytöstapoja, mutta ehkä tämä oppi vielä arvostamaan Auroraa.

      Poista
  3. Lapset ovat tosi söpöjä!
    ~jatkoa odotellen~

    VastaaPoista
  4. Iiip! Luulin kommentoineeni tänne jo mutta so it seems, että taisipa jäädä tekemättä :x no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
    Edmund on kyllä aika ketku ): eikä Deborah ole yhtään puhtoisempi pulmunen hänkään. Paha mieli tuli Auroran puolesta, höhlät.
    Onneksi nuorempi Edmund selvisi hirvittävästä välikohtauksesta toivottavasti seuraamuksitta! Söpöinen muksu on hän kuten pikkusiskonsakin :3
    jatkoa odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)
      Edmund ja Deborah eivät ole mitään puhtaita pulmusia, mutta pian nähdään onko Aurorakaan...

      Poista
  5. Pääsinpäs minäkin vihdoin tänne lueskelemaan! Oi miten suloisia prinssistä ja prinsessasta kasvoikaan! :> Maltan tuskin odottaa aatelisten teini-ikää, kun päästään niihin jännittäviin suhdesotkuihin ja naimakauppoihin >:) Vaikka näyttäähän niitä riittävän nytkin. Tavallaan pidän tuosta kuninkaan ja Deborahin kuviosta, vaikka se satuttaakin Auroraa. Onneksi hän sai Glenysistä itselleen ystävän ja seuralaisen. Mutta voi luoja, nämä Crawfordithan vaikuttuvat vallan pyrkyreiltä. Noissa lordin vaimojen kohtaloissa on kyllä varmasti jotain takana.. Ja Antonia taitaa havitella kuningattaren paikkaa. Mielenkiinnolla odotan jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun komentoit:)
      Minäkään en oikein malta odottaa aatelisten teini-ikää, olen suunnitellut sinne sotkun jos toisenkin...
      Crawfordit todella ovat hieman pyrkyreitä, kovasti he haluavat päästä pistämään lusikkansa kuninkaallisten soppaan :)

      Poista